Напивайки се и плувайки в басейна“, така Джейсън Стейтъм се шегува,

...
Напивайки се и плувайки в басейна“, така Джейсън Стейтъм се шегува,
Коментари Харесай

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм: Кариеристите

„ Напивайки се и плувайки в басейна “, така Джейсън Стейтъм се майтапи, че прекарва времето си със своята избраница Роузи Хънтингтън-Уайтли. Двамата са се научили да пазят отдалеченост от светлините на прожекторите, когато са дружно. И в никакъв случай не се впускат в детайлности. Така им харесва и май в никакъв случай няма да се изморят да го вършат.

През 2010 г. Роузи към този момент е натрупала доста триумфи като модел – била е, станала е ангел на Victoria’s Secret, снимала се е в реклами. Предстои да изгрее в киното – тогава работи по „ Трансформърс: Тъмната страна на Луната “, където замества Меган Фокс в ролята на гаджето на основния воин. Но там среща и своето в действителния живот – Джейсън, който е с 20 години по-възрастен от нея.

Папараците бързо ги виждат дружно, само че дебютът им на аления килим като двойка е чак 5 години по-късно. По това време двамата заживяха дружно в Бевърли Хилс (Лос Анджелис), в къща, оценена на 13 млн. $. Тя е издигната през 80-те и реновирана от архитекта Джефри Олсбрук през 2006-а. Колкото и да са потайни, няма по какъв начин да скрият най-важното – Джейсън ѝ предложи брак в Пукет през 2016-а, а пръстена видяхме публично по време на 73-тата гала по връчването на премиите „ Златен глобус “. Малко по-късно се роди и синът им Джак Оскар Стейтъм, за който също не разбрахме напълно незабавно.

Засега сватбата е на изчакване, тъй като кариерата към момента е на напред във времето – Роузи има фешън линия долни дрехи, бранд за дамска козметика, а доста скоро ще се появи и трети, за бебешки артикули. Преди седмици беше и премиерата на „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу “, където Джейсън си партнира с Дуейн Джонсън.

Роузи има вяра в брака, само че за нея е по-важно да е в щастлива връзка. И прибавя: „ Мисля, че ще е занимателно да го създадем, когато бебето е пораснало и може да се включи в сватбата “. А детето сигурно ще е повече от едно, тъй като тя желае още доста. И въпреки всичко, когато пристигна моментът да кажат „ Да! “, Стейтъм споделя, че ние ще сме последните, които ще схванат...
Елза Патаки и Крис Хемсуърт са един за различен!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР